White House / Atelier cnS

first_imgArchitects: Atelier cnS Area Area of this architecture project Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/916714/white-house-atelier-cns Clipboard Houses Save this picture!© Siming Wu+ 43Curated by 韩爽 – HAN Shuang Share CopyHouses, Renovation•Dongguan, China White House / Atelier cnSSave this projectSaveWhite House / Atelier cnS Area:  6000 m² Year Completion year of this architecture project “COPY” 2017 ArchDaily CopyAbout this officeAtelier cnSOfficeFollowProductsWoodBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentRenovationDongguanChinaPublished on May 17, 2019Cite: “White House / Atelier cnS” 17 May 2019. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemRailing / BalustradesMitrexIntegrated Photovoltaic Railing – BIPV RailingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassHanging LampsVibiaHanging Lamp – VOLConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSkylightsLAMILUXGlass Skylight FE PassivhausPorcelain StonewareCosentinoSurfaces – Dekton® Chromica CollectionBricksFeldhaus KlinkerThin Bricks – ClassicGlassDip-TechDigital Ceramic Printing for Interior DesignWoodStructureCraftEngineering – FootbridgesAluminium CompositesCymat Technologies Ltd.Bundang Doosan Tower – Alusion™ Stabilized Aluminum FoamTable LampsRoss GardamDesk Lamp – OraMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?新基白房子民宿群 / 竖梁社建筑是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream China Photographs:  Siming Wu, Lei Shen, Xiaojing WangStructural Design:Dansong WangInterior Design:Vertical StudioArchitect In Charge:Guanqiu Zhong, Gang Song, Zhiyuan ZhuDesign Team:Haiyue Lin, Haibo Zhao, Xin Jin, Tao Tian, Minghui Xiao, Jieying Ruan, Wanfei Mei, Xin Xiao, Fengjiao Ge, Zixuan WangCity:DongguanCountry:ChinaMore SpecsLess SpecsSave this picture!harmony with the old buildings. Image © Siming WuRecommended ProductsDoorsdormakabaEntrance Doors – Revolving Door 4000 SeriesWoodAccoyaAccoya® Cladding, Siding & FacadesWindowsLibartVertical Retracting Doors & WindowsDoorsGorter HatchesRoof Hatch – RHT AluminiumText description provided by the architects. White House Homestay Cluster Project is located in Xinji Village, Mayong Town, Dongguan, a typical rural area in the suburbs of the Pearl River Delta. In Xinji Village, we adopted a scatter-style update method to transform an old, derelict and culturally valuable old house scattered throughout the village to create an open-minded community, which is mutualistic with the local villagers.Save this picture!bird view. Image © Siming WuSave this picture!roof platform. Image © Siming WuSave this picture!analysis diagramRural areas of China were originally a society that strictly respected land ownership, which made the concept of design sharing difficult to achieve. Therefore, in the design of the core group of the whole community, we use the adjacent four rented houses to break the wall between the houses and raise a public space – the yard of the four houses, the auxiliary space, the aisle space, the terrace Spaces and other public spaces that originally belonged to the interior of a single house are all brought together to sort out a public space system that can adapt to new usage functions, so as to solve the problem of lack of public activity space in the entire white house and homestay community activity center.Save this picture!white house on the top of the roof. Image © Siming WuSave this picture!analysis diagramSave this picture!blue sky and cloud. Image © Lei ShenAfter the project was completed, the core group naturally became a public space that radiated the entire white house community. The White House team held a number of rooftop concerts here, and many rooftop barbecue parties, participants of these activities, in addition to operators and homestays.Guests, as well as the elderly and children in the village. Due to the existence of this rooftop public space, the local villagers and foreign guests have more intersections, and the exchanges between them are more harmonious. The designers originally thought of the scattered, symbiotic old village renewal and the attitude of the hotel life got a great implementation.Save this picture!courtyard. Image © Siming WuSave this picture!harmony with plant. Image © Siming WuProject gallerySee allShow lessIIM Sports Center / MindspaceSelected ProjectsOrange Avenue House / vittinoAsheSelected Projects Share Photographs Year:  White House / Atelier cnS “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/916714/white-house-atelier-cns Clipboardlast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *